biuro@isp4trucks.com

ISP4TRUCKS Sp. z o. o
ul. Spółdzielców 3/21
30-682 Krakau

+48 785 00 55 72
biuro@isp4trucks.com

Een team van specialisten

Het merk Isp4trucks® wordt gebouwd door specialisten op verschillende gebieden. Om betrouwbare producten te creëren die veiligheid garanderen en efficiënt de meest veeleisende klanten bereiken met ons aanbod, hebben we een team opgebouwd dat bestaat uit:

  • Ingenieurs die u zullen helpen bij het oplossen van al uw problemen,
  • Verkopers voor wie het contact met u altijd een waar genoegen zal zijn
  • Ervaren exportmanagers - vrijuit communiceren ook in "uw" taal

 

Onze oplossingen - diefstalbeveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in inbraakbeveiliging voor opleggerdeuren van hoogwaardig thermisch verzinkt en zuurbestendig staal. Onze constructeurs en ontwerpers werken aan het ontwerp van elke oplossing, die ze kunnen aanpassen aan de behoeften van een individuele klant. Het voordeel van Isp4trucks®-beveiligingsapparatuur is hun eenvoudige installatie, die geen ingrepen in de constructie van de oplegger vereist, precisie van vakmanschap en hoge duurzaamheid. Bovendien zijn de meeste van onze sloten uitgerust met een Push-Lock-type slot dat bestand is tegen boren en het beveiligingsniveau verbetert. Het principe om alleen grondstoffen en oplossingen van de hoogste kwaliteit te gebruiken, meestal gekocht in Polen, maakt deel uit van de missie van het merk Isp4trucks®.

Een ander type premiumklasse producten die transportbedrijven beschermen tegen diefstal, die in onze winkel kunnen worden gekocht, zijn anti-diefstal brandstofbeveiliging. In ons aanbod vindt u verschillende beveiligingsmodellen, uitgerust met eigen oplossingen ontworpen en vervaardigd door het Isp4trucks®-team.

Onze oplossingen - reparatiesets voor dekzeilen

Isp4trucks® produceert ook hoogwaardige zeilreparatiesets. Onze oplossingen zijn een betrouwbare en veilige uitweg in een van de meest kritieke situaties die zich op de weg kunnen voordoen. We gebruiken zeildoeken en lijm van de hoogste kwaliteit (3M) voor onze sets. Dankzij grondstofcertificaten zijn onze sets één van de meest effectieve oplossingen op de markt, ook erkend door vrachtverzekeraars.

 

Isp4truck merkwaarden

Vanaf het begin van Isp4trucks® wilden we transportbedrijven ondersteunen op de meest kritieke momenten van ladingbeveiliging. Het gaat ons erom de basisvragen te beantwoorden: hoe de lading van een vrachtwagen vast te zetten, hoe de brandstoftank te onderhouden en te beschermen tegen diefstal, hoe het dekzeil snel en effectief te repareren. Als antwoord op deze vragen ontstonden onze beste oplossingen, waar we trots op zijn: hoogwaardige dekzeilreparatietape, antidiefstalbeveiliging voor vrachtwagens en andere, effectieve bescherming van vrachtwagenaccessoires. Tijdens het hele productieproces besteden we veel aandacht aan kwaliteitscontrole, evenals aan de samenstelling en herkomst van de grondstoffen die in onze oplossingen worden gebruikt. We zijn ook een bedrijf dat zich bezighoudt met sociale campagnes, belasting betaalt in Polen en geeft om de natuurlijke omgeving.