biuro@isp4trucks.com

Accessoires voor vrachtwagens

Veilig transport van goederen is een prioriteit voor elk transportbedrijf. De verantwoordelijkheid voor de toevertrouwde lading ligt grotendeels bij de chauffeur. Daarom is het belangrijk om hem te voorzien van de juiste bescherming en accessoires voor vrachtwagens, wat bij het rijden over lange afstanden zeer noodzakelijk kan blijken te zijn.

Diefstalbeveiliging van brandstof voor vrachtwagens

Een veel voorkomend probleem voor professionele chauffeurs (maar niet alleen) is brandstofdiefstal uit de tank. Een infuus zonder bescherming is een gemakkelijke hap voor overvallers, dus om het te beschermen, is het de moeite waard om een brandstof anti-diefstal beschermingbestaande uit een blik met een beweegbaar deksel en een hangslot. De antidiefstalkit van ISP4Trucks beschermt de tank effectief tegen het binnendringen van de inhoud. Het accessoire zal goed werken om de tankdop van vrachtwagens van de volgende merken te beschermen:
 • stom,
 • volvo,
 • Mens,
 • renault,
 • Mercedes,
 • Iveco
 • vrachtwagens van andere merken, met een brandstoftanksluiting met een diameter van 80mm

Installatie en bediening van brandstofbescherming voor vrachtwagens

Voor volledige werking moet de overlay stevig aan de spruw worden bevestigd, samen met een hoogwaardig hangslot. De montage van dit accessoire gaat vrij vlot en vereist slechts een paar gereedschappen die zeker in elke auto aanwezig zijn.
Montage methodeBeschermen plaats de vulopening van de brandstoftank en draai vervolgens de schroeven op de borgring vast. Nadat u de schroeven voldoende hebt aangedraaid, knipt u ze af om te voorkomen dat ze weer worden losgeschroefd. De sluiting is voorzien van een patentslot dat niemand opent zonder speciale sleutel en dus niet bij de tankdop komt.

Diefstalbeveiliging - accessoires voor vrachtwagens

Naast de brandstoftank is het de oplegger die slachtoffer wordt van de overval. Om diefstal van goederen te voorkomen dienen de deuren van de oplegger goed afgesloten te zijn. Voor een gekoelde oplegger zal een set van hoge kwaliteit goed werken - Premium Trailer Lock antidiefstalbeveiliginggemaakt van zuurbestendig staal. Een solide stalen constructie beschermt de laadruimte effectief tegen toegang door onbevoegden.

Premium Trailer Lock heeft een stevige behuizing en een massief, veilig hangslot, die de veiligheid van de vervoerde goederen garanderen. De installatie van deze bescherming vereist geen lassen en alle montageaccessoires zijn inbegrepen in de set.

Reparatiesets voor vrachtwagenzeilen

Ongunstige weersomstandigheden of andere willekeurige situaties tijdens de route kunnen onverwachte schade aan het dekzeil veroorzaken. We kunnen direct naar een werkplaats gaan die zich bezighoudt met het repareren van Renault en andere vrachtwagenzeilen, of zelf proberen de storing te verhelpen. Een dekzeilreparatie zonder de hulp van een professional is veel goedkoper dan een servicebeurt bestellen bij een servicecentrum. Bovendien kan een zelfreparatie op elk punt van de route worden uitgevoerd - hierdoor besparen we tijd bij het zoeken en bereiken van een vrachtwagenservice die ook dekzeilreparatie aanbiedt.
Bij een onverhoopte storing komt de ISP4Trucks zeilreparatieset goed van pas om de schade te verhelpen. Er is een keuze enkel stel of uitgebreid o extra isopropylalcoholdoekjes en een mes.
Installatie van het reparatiesysteem - de dekzeilreparatie wordt in een paar eenvoudige stappen uitgevoerd:
 • ontwikkeling van het gebied rond de vernietiging met schuurpapier,
 • het reparatiegebied reinigen met isopropylalcoholdoekjes,
 • selectie van een pleister die geschikt is voor de grootte van de schade,
 • vaststelling van de patch op het defect.
Het huidige aanbod van de ISP4Trucks-winkel omvat ook andere handige vrachtwagenaccessoires, b.v. cabinedeurbeveiliging, sneeuwkettingen, veiligheidshangsloten. Bekijk actuele aanbiedingen en beste prijzen voor vrachtwagenuitrusting.
Zobacz nasze produkty Szerokości i do zobaczenia na trasie